sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pari ruukkua RuotsistaGramming pots mainosti itseään Facebookissa, ja pari ruukkua oli niin hienoja, että oli pakko ostaa. Pakko siis siinä mielessä kuin sanaa nykyisin käytetään, eli ei tietenkään oikeasti pakko, kunhan halusin tehdä niin :-/. Vähän huonot värit kuvissa. Shohin kokoisille puille. Alemman lasite on kraklaantunut, se ei oikein näy kuvissa.

Tässä linkki blogiin. Siellä on vielä kaksi oikein hienoa. Ruukut oli hyvin pakattu, joten kyllä Tomakselta uskaltaa tilata. Hinnat ovat realistiset, eivät halvat, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Ruukut on tehty dreijaamalla, ja jalkojen teko on hoidettu mielenkiintoisesti. Pannaas tähän kuvat Tomaksen blogista, joista saa vähän enemmän tolkkua.


Jalat on tehty yksinkertaisesti sorvaamalla savea pois pohjasta ja leikkaamalla (ehkä silmukkaraudalla ) palat pois. Samaa olen itsekin yrittänyt, mutta en ole noin tarkka.


Tässä ruukussa on hieno oivallus, on käytetty pienempää silmukkarautaa, ja jalkojen väliin on jätetty pieni nipukka, joka rimmaa hyvin kyljen syvennyksien kanssa.


2 kommenttia:

  1. tosi hyvännäkösiä ruukkuja! munkin pitää enskesänä tehä enemmän kivisiä...

    VastaaPoista

Anonymous comments allowed because of public demand.