perjantai 31. joulukuuta 2010

Pienoiskasvihuone lyhdystä

Jokin aika sitten tuli mieleen, että näistä isommista kynttilälyhdyistä voisi saada aikaiseksi nätin kasvihuoneen. En tarvitse tätä itselleni, joten meni jonkin aikaa, ennen kuin sain myytyä ajatuksen tytöilleni - tästä tulee jokin nukkekodin kasvihuoneen tapainen tai pieni maisema tai mitä nyt sitten haluavatkin. Puu on tuolla vain kuvaa varten, kun kerran bonsaiblogissa ollaan.


Joskus kauan sitten tytöillä oli vanhaan akvaarioon rakennettu "keijukaismaailma", jossa oli sammalia, saniaisia, kodinonnea, erilaisia kukkia luonnosta yms. Tytöt askartelivat maailmaan keijukaisia paperista, piippurasseista, paljeteista ja helmistä. Aika karun näköisiä keijut olivat muutaman kuukauden kuluttua, kun kasveja kastellessa nekin saivat osansa.

Tuolla on katon suojissa 15W Megamanin pienoisloisteputkikasvilamppu (5-sanainen yhdyssana!). Katon harjalla on pieni reikä, josta johto tulee läpi ja jolla valaisin/heijastin on kiinni. Tässä on vanhan Osramin kasvilampun heijastin, Megamanin heijastimen saisi varmaan viriteltyä samalla tavalla.

Muutoin uskon että tämä on hyvä paikka bonsaipuulle. Terraariomaiset olosuhteet tuntuvat olevan hyvästä.

Muutama yrttikin mahtuisi tuohon kasvamaan. Pitäisikö aloittaa myyntityö keittiöversiosta.

Ai niin, hyvää tammikuuta vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonymous comments allowed because of public demand.