sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Lehtikuusta

Opettelen videon  tekoa.

Leikkasin puuta keväällä langoituksen yhteydessä, ja sitten kerran kesällä, aika kevyesti, ja siitä tuli melkoinen pallo. Nyt on kuulemma oikea hetki leikata ylimääräiset pois, koska silmujen poistaminen saa puun käyttämään energiansa niihin, jotka jäävät jäljelle. Pitemmällä olevaa puuta nypittäisiin pitkin kesää. Haluan tälle vielä reippaasti runkoon paksuutta, ja tuohon tyveen uskottavuutta. Saa vielä siis kasvaa aika vapaana.2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Löysin vasta blogisi. Kivaa nähdä bonsai harrastajia Suomesta, helpottaa myös hurjasti kun saa vinkkejä oman maan sääolosuhteisiin :) Toivottavasti teet enemmän videoita ja perusta ihmeessä YouTube kanava jos ei jo ole! Olen varma että useampi ihminen seuraa youtubea. Itsellä ainakin blogien seuraaminen aika minimaalista. Kiitos kuitenkin kun pidät blogia, todella hienoja puita :) saanut itsekin inspiksen aloittaa pitkästä aikaa edellisistä yrityksistä kun on jo kymmenen vuotta ja aika nuori olin. Vitsit kun olisi vain jatkanut niin saattaisi olla ihan kivoja puita :)

    VastaaPoista
  2. Ei sitä vanha osaa videolla esiintyä. Ihan vieras ajatuskin. Totta on, etten itsekään enää paljon blogeja lue. Esimerkiksi istutuksesta voisi kyllä videoita tehdä, mutta minun tekemiseni olisi sitä osastoa, jossa ei näy kuin puu ja kädet eikä puhetta ollenkaan. Sellaisia videoita en itse jaksaisi katsoa.

    VastaaPoista

Anonymous comments allowed because of public demand.