keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Uusia suunnitelmia sisäpuille osa 4


Siinä se on! Ensimmäinen versio. Ainakin kaksi teen vielä, toisen korkeamman isommille kasveille, toisen ehkäpä vielä tätä pienemmän.

Kokemusta karttuu, aika matalaksi jäi nyt kissanhiekkalaattiko. Saapas näkee pysyykö se kosteana. Juurimatto toivottavasti auttaa asiaa. Laatikko olisi hyvin voinut olla saman korkuinen kuin kansikin, eli 5cm+levyn paksuus. Nyt se on vain 5 cm, ja siitä vie 18mm pohjalevy. Toisaalta, jos tuo pysyy kosteana, on se aika siisti. Ja ehkäpä se pysyy kostena, kun tarpeeksi siihen vettä kaataa. Allasmuovi pitää vettä.

Saa nähdä kuinka hankalaa kastelu on muuten. Hienosta Hawsin kastelukannustani on hukkunut pienempi reikäjuttu. Isompi toimi OK kasvipöydälläni, jonka mitat olivat 160*80 cm. Tähän sillä ei pysty kastelemaan. Tavallinen muovinen kukkien kastelukannu olisi ehkä paras, jos sen virtausta saisi hiljennettyä. Sellainen, jonka kärki kääntyy alaspäin.

Istutin vähän kodinonnea pohjalle, jotain muuta pientä mukavaa voisi myös hankkia. Ja uusia puita! Tuohan tulee olemaan TÄYSI jonkun ajan kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonymous comments allowed because of public demand.