sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Metsällä

Kävin meteriaalia katsastamassa Kehä III:n varrella.

Löysin vuosi sitten tammen, jonka olin jo unohtanut. Nyt löysin sen läheltä myös toisen. Kännykuvia.

 
tammi1

Tammi2

Tammi2

Nuo kasvavat voimalinjojen alla. Tuolla paikalla on kymmeniä kerättäviä puita. Niitä on pätkitty vuosikymmenien ajan, ja ne voin odottavat noutajaansa. En usko että kellään voi olla mitää sitä vastaan, että noita vie, helpommallahan pääsevät raivaajat.

:D:D:D
Ruoho on aina vihreämpää...


Kaunis kelo

Lisää samaa kamaa


4 kommenttia:

 1. Tammi2 näyttää ainakin olevan melkoinen herkku!

  Sinne vaan lapion kanssa heilumaan ei kukaan tule mitään sanomaan. Itse olen sillä linjalla, että rautatien ja teiden varret, aktiiviset hiekkakupat jne... ovat vapaata riistaa puitten keräämiselle. Siellä missä puut ei saa vapaasti kasvaa, niin ei niillä mitään arvoa kenellekkään ole... paitsi tietysti meille harrastajille!

  VastaaPoista
 2. Hello Jani!
  I thought Finland was a cold country, but I can see You have a nicer climate than me!
  You have many nice pictures in your blog.
  I am following!

  VastaaPoista
 3. Hi Anna! Great to hear from you. Finland is a long country too, I just heard we have over 70cm of snow in the north. Indoor activities are needed! Contacts like this always make me want to blog in English. On the other hand, I follow Greek, Spanish and Portuguese blogs, and mostly one does understand whats going on. Google translations are an art form! Nice to have you following!

  Salo, ai sä tykkään enemmän tammi2:sta, mua jotenkin ykkönen viehättää enemmän. Se on ihan hirvee duuni kerätä noita. Siinä menee varmaan puoli päivää. Sopiva pieni tihkusade jos tulis viikonloppuna, ehkä sitten vois. Lyhentelin noista molemmista oksia, jos tekisivät vähän lähemmäs runkoa silmuja. Taidat olla oikeassa, 2 taitaa olla parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän pienen vaivan jaksaa nähdä, että saa hyvää materiaali!

   Tammi2 kyllä maistuu minulle paremmin. Siinä on hiukan raft henkeä mikä vetoaa minuun ja oksia on paljon mikä taas antaa paljon mahdollisuuksia.
   Tammi1 ykkösessä lähinnä häiritsee rungossa tuo pitkä suora kohta...
   Mutta kuvat on kuvia ja sinä siellä paikanpäällä varmasti olet päässyt todistamaan molempien hyvät ja huonot puolet... Ei muutakun molemmat kainaloon! :P

   Hinoa kyllä nähdä, että suomessakin ruvetaan pikkuhiljaa laittamaan vähän isompia saappaita jalkaan ja ruvetaan harrastamaan tätäkin harrastusta vähän vakavammin. Tietysti puutarhaliikkeestä voi löytää hyviä yksilöitä, mutta onhan näissä luonnosta kerätyissä jotain ihan omaa vetovoimaa.

   Poista

Anonymous comments allowed because of public demand.