sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Populus tremula year zero

New aspen (Populus tremula), collected this spring.


Doing nice. It did not look promising. Awful roots :). Something to do in the following years.


Keväällä kerätty haapa. Lähellä on haavikko, jossa riittää kerättävää tuleville vuosille. Ajattelin kerätä sieltä yhden puun vuodessa. 

Kaivoin tälle hienon juuripaakun, mutta kun nostin puun ylös, paakku halkesi kahtia ja karahka jäi siihen tuollaisena. Ei paljon nebaria ;). Porasin myöhemmin rungon tyveen reikiä, saas nähdä toimiiko kikka.


2 kommenttia:

  1. Blogiasi on kiintoisa seurata mutta olisi kiva jos päivityksiä tulisi useammin, olen lukenut tätä blogia lähes alusta lähtien ja päivityksiesi määrä on lopahtanut viimeisen kahden vuoden aikana joka on harmittanut, voisit vaikka esitelä joitain puita uudelleen ihan vain kehityksen näkemiseksi.

    VastaaPoista
  2. Joo oli harrastus vähäistä parin vuoden ajan, kun innostuin keramiikasta ja vanhoista kameroista ja meni vuosi kumpaankin :). On niin kovin rajallinen tuo työssäkäyvän vapaa-aika. Vähän käymistilassa on ollut myös ajatukset tämän blogin suhteen, en aina näe tässä niin hirveästi järkeä. Lukijoita tuntuu kyllä riittävän, vaikka olenkin päivitellyt harvakseltaan. Kommentteja on pikku hiljaa tullut enemmän, mutta aika vähäistähän se on silti. Harrastajien kanssa on myös tullut pidettyä yhteyttä suoraan enemmän kuin aikaisemmin.

    Syksyllä kun lehdet tippuvat on aikeissa käsitellä jonkin verran puiden kehitystä.

    VastaaPoista

Anonymous comments allowed because of public demand.