tiistai 19. toukokuuta 2015

Kylläinen?

Tuollainen olisi kaupan bonsai.de-myymälässä. Koreanpyökki. Korkeus ilman ruukkua 38cm, josta laskettuna tyvi on 8-10cm. Nebaria ei ole, ja 360-asteen kuva kertoo, että rungossa on reippaasti käänteistä kapenemaa jostain suunnista. Tuote L004_5, jos kiinnostaa. Hinta on 298 euroa, mikä on aika kohtuullinen tuosta rungosta. Sitten kun runko on parempi ja nebari on kohdillaan, hinnat ovat 2-4-kertaisia. Tämä on talvenkestävä laji, vink vink, tunnetusti talvehtinut ulkona Tampereen tietämissä, vyöhykettä 2-3.

Päädyin siihen, että ostan tämän. Ihan suoraan ei raaski, joten möin yhden vähälle käytölle jääneen kameran. Nyt olisi sitten rahat näpeissä, ja puu tuossa, mutta ei oikein hotsita. Mikähän  on vialla, onkohan kuumetta tms.

Pikainen laskutoimitus sanoo, että tänä vuonna on tullut ostettua tai kerättyä 10 uutta puuta. Viime vuonna tuli hankittua saman verran. Voisiko olla, että olen KYLLÄINEN?

2 kommenttia:

  1. Hieno yksilöhön tuo on vaikkei täydellinen olekaan. Kuten totesit ei tuohon hintaan täydellistä saakaan. Tosi nätti lajike tuo Korean valkopyökki. Kuva taitaa olla näpätty aika pian lehtien puhkeamisen jälkeen, vai onko siinä noin maukkaan pienet lehdet koko kesän.

    Eikös nälkä kasva syödessä... Kyllästynyt et ainakaan ole postaustahdista päätellen.

    VastaaPoista
  2. Lehdet ovat tosi pienet, muistaakseni ihan 2cm ruukkukasvatuksessa.

    Joo, en toki ole kyllästynyt!

    VastaaPoista

Anonymous comments allowed because of public demand.