lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tonyn graniittiruukkuja


Tony on tehnyt aikas hienoja ruukkuja graniitista rälläkällä ja timanttilaikalla. Koska ei ole timanttiporaa, halkeama toimii viemäröintinä. Nämä olisivat mame/shohin kokoiselle puulle. Minulla on yksi Carmonan käppyrä, jolle tämmöinen voisi hyvin sopia.

3 kommenttia:

  1. Tässä on paljonkin ideaa, toivottavasti kehittely jatkuu! Pystyykö muita kivilajeja käsittelemään samoin, mm. liuske? Kuppi nurin ja pohjasta pienemmällä laikalla läpi = reikä pohjaan? Voisiko taltalla vielä sisäreunoja työstää luonnollisemmiksi?

    VastaaPoista
  2. Hyvä ajatus tuo reiän teko! Tuuman reikä olisi hyvä. Sisus tulee täyteen maa-ainesta, sisäpuoli on minusta ok.

    VastaaPoista
  3. anonyymille päivää! liuskekivestä saisi oikein nättejä ruukkuja, mutta ominaisuudet eivät toimi:/ tuppaavat lohkeilemaan vähänkin käsiteltäessä. Sama tuo talttaaminen niin ainakaan perus graniitti ei kestä ellei seinämiä jättäisi ainakin 10cm vahvuisiksi. tuossakin kokoluokassa tulee jo ongelmia jos lähtee yhtään ohuemmiksi seinämiä tavoittelemaan. ja tuo pienemmällä laikalla reikä pohjaan joo saattaa toimia, mutta siinä myös heikennetään mittavasti kiven ominaisvahvuutta, mutta voin kokeilla kyllä! kiitos vinkistä.

    VastaaPoista

Anonymous comments allowed because of public demand.